Training uitgelicht: Leergang gebiedsgericht werken

Werk je als professional in wijken en buurten en heb je behoefte om je kennis op te frissen en zelfs te verdiepen? Op weinig andere domeinen vinden ontwikkelingen zo snel plaats als hier. Standaardoplossingen zijn er niet. Daarom is gebiedsgericht werken nu juist zo’n afwisselend en uitdagend vak. Het werk vraagt echter ook om een bepaalde visie en vaardigheden op strategisch, tactisch én operationeel niveau.

Deze vernieuwde leergang biedt je de kans om je verder te ontwikkelen en te verdiepen in je vak en zo een ‘meester’ te worden in gebiedsgericht werken. We besteden aandacht aan hoe je als professional baas over je eigen agenda kunt blijven en tegelijkertijd je maatschappelijke betrokkenheid overeind kunt houden. Zelfs in deze turbulente tijden, waarin alles tegelijk lijkt te moeten.

Deze leergang wordt gegeven in kleine groepen van max. 15 deelnemers, wat veel ruimte biedt voor persoonlijke inbreng en interactie. Hierdoor creëren een omgeving waarin deelnemers van elkaar kunnen leren en waarin persoonlijke groei wordt aangemoedigd. Tijdens deze leergang wordt je begeleid door maar liefst 6 (!) docenten met ieder een eigen expertise.

Benieuwd naar meer of ben je direct enthousiast geworden en wil jij je graag opgeven?

Vorige
Vorige

Wij presenteren: onze nieuwe website

Volgende
Volgende

Even voorstellen: Lara Weijers