Grafisch

Afbeeldingen spreken! Met aantrekkelijke visuals ziet jouw doelgroep meteen waar het om gaat en wat belangrijk is. Ook onthouden mensen je boodschap beter. Ideaal bij de communicatie met inwoners over ingrijpende werkzaamheden, of bijvoorbeeld ter ondersteuning van een intern veranderproces.

We helpen je graag bij het visueel vertalen van je verhaal.

Mogelijkheden

-       Een infographic of praatplaat is een grafische weergave van informatie. Perfect om processen en verbanden helder uit te leggen, of (beleids)plannen samen te vatten. Wij werken vooral met illustraties, aangevuld met cijfers en tekst. 
-       De visuele kracht van posters is groot. Als een voorbijganger een poster herhaaldelijk ziet, slaat zijn of haar brein de heldere boodschap op. Het resultaat: kennisvermeerdering of zelfs gedragsverandering. 
-       Visuele content zorgt voor meer bereik en interactie op social media en websites. Wij maken effectieve beelden die de aandacht van jouw doelgroep trekken op Facebook, LinkedIn, Twitter en andere kanalen.

Onze visuals zijn maatwerk en sluiten qua kleur aan bij de huisstijl van jouw organisatie. Daarnaast leveren wij het eindproduct digitaal aan. Zo is het makkelijk en leuk om de beelden te delen met collega’s of een breder publiek.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Een beeld zegt meer
dan 1000 woorden