Wie zijn wij

Een ras ondernemer en een communicatie expert, allebei met ‘n groot hart voor de samenleving. Wij vonden het tijd om onze jarenlange kennis en ervaring te bundelen in Zwijg Communicatie.

Met Zwijg Communicatie adviseren, ondersteunen en faciliteren wij gemeenten bij de omslag naar een communicatieve organisatie. Een omslag die versneld wordt door de recente ontwikkelingen binnen gemeenten en de maatschappij. Wij geloven dat communicatie essentieel is om het contact en begrip tussen de overheid en de burgers te versterken. Niet voor niets is ons motto: ‘Houd in tijden van verandering het hoofd koel en het hart warm’.

Herwin Zwijgers is algemeen directeur van Even Werkt!, specialist in publiekszaken.

'Dienstverlening en gemeenten vormen het centrale thema in mijn loopbaan. Ik werk al meer dan twintig jaar met enorm veel passie voor gemeenten en ben dus zeer goed op de hoogte van de ontwikkelingen en uitdagingen waar gemeenten voor staan. Communicatie en het helder overbrengen van een boodschap zijn hierin de sleutel tot succes. Met Zwijg Communicatie zorgen we samen met onze klanten voor de verbinding met de buitenwereld.'

Lieke Herpers is sociaalpsycholoog en communicatieadviseur en mede-eigenaar van de School voor Gebiedsgericht Werken.

‘Als adviseur help ik organisaties om meer communicatief en omgevingsgericht te worden. Ik kijk dan niet alleen naar de externe communicatie. De interne communicatie is minstens zo belangrijk. Tevens geef ik trainingen op het gebied van communicatie & adviesvaardigheden, gebied/wijkgericht werken, persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling.
Uit ervaring weet ik dat binnen gemeenten, corporaties en organisaties meer aandacht mag zijn voor het persoonlijke. Daar zit voor mij de wezenlijke verandering. Communicatie is hierin essentieel.’

Spreken is zilver, Zwijg is goud