Wie zijn wij?

Een ras ondernemer en twee communicatie experts, alle drie met een groot hart voor de samenleving. Wij vonden het tijd om onze jarenlange kennis en ervaring te bundelen in Zwijg Communicatie.

Met Zwijg Communicatie adviseren, ondersteunen en faciliteren wij gemeenten bij de omslag naar een communicatieve organisatie. Een omslag die versneld wordt door de recente ontwikkelingen binnen gemeenten en de maatschappij. Wij geloven dat communicatie essentieel is om het contact en begrip tussen de overheid en de burgers te versterken. 

Herwin Zwijgers is partner van Zwijg Communicatie
'Dienstverlening en gemeenten vormen het centrale thema in mijn loopbaan. Ik werk al meer dan twintig jaar met enorm veel passie voor gemeenten en ben dus zeer goed op de hoogte van de ontwikkelingen en uitdagingen waar gemeenten voor staan. Communicatie en het helder overbrengen van een boodschap zijn hierin de sleutel tot succes. Met Zwijg Communicatie zorgen we samen met onze klanten voor de verbinding met de buitenwereld.'

Lieke Herpers is partner en directeur van Zwijg Communicatie

‘Als adviseur help ik organisaties om meer communicatief en omgevingsgericht te worden. Ik kijk dan niet alleen naar de externe communicatie. De interne communicatie is minstens zo belangrijk. Tevens geef ik trainingen op het gebied van communicatie & adviesvaardigheden, gebied/wijkgericht werken, persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling.
Uit ervaring weet ik dat binnen gemeenten meer aandacht mag zijn voor de mens. Daar zit voor mij de wezenlijke verandering. Communicatie is hierin essentieel.’

Diana Coolegem is partner en directeur van Zwijg Communicatie.

Spreken is zilver, Zwijg is goud