Zwijg Blog #1

Stap binnen in de wereld van Zwijg Communicatie, hét communicatiebureau voor gemeenten. Met oog voor externe invloeden die we vertalen naar de interne organisatie, creëren we een gemeente die volledig verbonden is met haar samenleving. Maar waarom heet het communicatiebureau eigenlijk Zwijg?

De kunst van het zwijgen als communicatiemiddel

"Spreken is zilver, zwijgen is goud!" Dit gezegde vat perfect samen waarom Zwijg Communicatie de kunst van het zwijgen omarmt. Juist in de stilte ontstaat er ruimte voor luisteren. Effectieve communicatie begint met het zorgvuldig luisteren. En dát is moeilijker dan je denkt.

Verschillende gemeenten, diverse expertises

Bij Zwijg Communicatie beseffen we dat elke gemeente haar eigen unieke identiteit heeft. Geen twee gemeenten zijn hetzelfde, en daarom hebben onze Zwijg toppers verschillende expertises. Deze diversiteit stelt Zwijg in staat om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van iedere gemeente. Of het nu gaat om duurzaamheid, stedelijke vernieuwing, participatie, crisiscommunicatie of jeugdhulp, wij hebben de kennis en ervaring in huis.

Op ontdekkingstocht met Zwijg

De komende tijd nemen we je mee op ontdekkingstocht door de wereld van Zwijg Communicatie. Wie zijn de gezichten achter het bureau en wat zijn hun tips voor effectieve gemeentelijke communicatie? We delen niet alleen onze successen, maar ook de uitdagingen die we zijn tegengekomen en hoe we deze hebben opgelost. Zo krijg je een kijkje achter de schermen en ontdek je waarom Zwijg Communicatie dé partner is voor gemeenten.

 
Vorige
Vorige

Zwijg Blog - Monique Vlek

Volgende
Volgende

Fijne feestdagen