Zwijg Blog - Monique Vlek

Werken bij Zwijg Communicatie: mijn reis van diversiteit en leren

In een wereld die continu in beweging is, waar verandering de enige constante is, vind ik mijn plek als interim communicatieadviseur bij Zwijg. Mijn enthousiasme voor het communicatievak komt vooral voort uit drie kernwoorden die als rode draad door mijn professionele reis lopen: diversiteit, van elkaar leren en verandering.

Diversiteit als drijvende kracht

Elk individu, elke (gemeentelijke) organisatie heeft een unieke manier van denken, handelen en communiceren. Als interim communicatieadviseur beweeg ik me tussen verschillende omgevingen, waardoor ik de unieke uitdagingen en kansen ontdek die elke gemeentelijke organisatie met zich meebrengt. Deze diversiteit vormt voor mij de bouwsteen voor op maat gemaakte strategieën die naadloos aansluiten bij de thema's en ambities van mijn opdrachtgever(s).

Waarom ‘interimmen’ bij Zwijg Communicatie?

Bij Zwijg Communicatie is ons team klein, maar onze band is des te sterker. Korte lijnen zorgen ervoor dat we elkaar moeiteloos vinden, en de gezamenlijke schat aan kennis en inzichten komt ten goede aan elk communicatievraagstuk. Samen duiken in de fascinerende wereld van communicatie, waar elke opdracht niet alleen ‘maar’ werk is, maar voor mij een nieuwe kans om te groeien, te leren en te innoveren. En dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen!

In de volgende blogs nemen mijn collega's en ik je mee achter de schermen van Zwijg Communicatie. Wie zijn de gezichten achter de opdrachten en welke inzichten kunnen wij met jullie delen? Blijf op de hoogte, want er valt nog veel meer te ontdekken in de wereld van Zwijg!

Vorige
Vorige

Zwijg Blog - Annelin Wever

Volgende
Volgende

Zwijg Blog #1