Zwijg Blog - Annelin Wever

Werken bij Zwijg Communicatie: mijn reis van verbinding en creativiteit

In mijn vak is niets zo belangrijk als begrijpen en verbinden. Bij Zwijg zit ik dan ook op mijn plek als communicatiemedewerker. Ik heb veel enthousiasme voor het communicatievak. Dit enthousiasme komt voort uit drie kernbegrippen: creativiteit, verbinding en empathie.

Creativiteit als kern

Er is nooit één oplossing voor een probleem. Met creatief denken kun je een oplossing vinden die uniek is, mensen verbind en aanspreekt. Als communicatieprofessional gebruik ik mijn creativiteit op diverse gebieden. Dit betekent dat ik op verschillende manieren mijn ideeën tot uiting breng. Bijvoorbeeld door nieuwe inzichten te delen die anderen nog niet hebben overwogen. Dit resulteert in een frisse, unieke en visueel aansprekende uitingen, waar tekst alleen niet in slaagde.

Waarom ‘interimmen’ bij Zwijg Communicatie?

Met de verschillende expertises in ons kleine team zijn we een bron van informatie en communicatie. De verschillende opdrachten die ik uitvoer zorgen ervoor dat ik een breed scala aan kennis en vaardigheden bezit, die op elk moment ingezet kunnen worden. Zwijg geeft mij de ruimte om te leren en mijn vaardigheden in te zetten, maar daagt me ook uit om me verder te ontwikkelen als communicatieprofessional. Hier word ik erg enthousiast van.

In de volgende blogs nemen mijn collega's en ik je mee achter de schermen van Zwijg Communicatie. Wie zijn de gezichten achter de opdrachten en welke inzichten kunnen wij met jullie delen? Blijf op de hoogte, want er valt nog veel meer te ontdekken in de wereld van Zwijg!

Vorige
Vorige

Wij zijn stil …

Volgende
Volgende

Zwijg Blog - Monique Vlek